u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , » aku di risik 2 hari lepas..

aku di risik 2 hari lepas..

haha..mesti korang tak percaya kan aku di risik...memang betol,aku tak tipu punya...

kisahnya begini..masa malam selasa lepas,aku pergi la ke flat blok K dekat taman pulai utama dengan sepupu aku sorang..
saja2 datang melawat jiran-jiran tetangga..tengah2 jalan tu,ada la akak dari indon dan kalimantan tegur kitorang...dah tu apa lagi kan,,bergosip sampai lebam la kan(ish3,jangan tiru aksi ini di rumah ok)...

tengah2 bergosip ni,tiba2 akak yang dari kalimantan ni,namanya kak lily...dia tanya aku..awak nak jadi adik ipar saya tak...hah!!sudah..tiba2 pulak...apa aku nak jawab...tapi aku memang perasan dari 1st aku datang tu,akak ni memang asyik dok pergi usha aku saja...huhu

then,korang nak tau apa reaksi aku,,,aku just senyum saja..habis tu nak buat apa lagi kan...sebab malu2 tersipu di situ..hahah

aku senyum,tapi kak lily macam tak puas hati saja sebab aku macam tak nak(memang aku tak nak pun)..dia pun cakap la yang adik dia hensem,ada kereta,tinggi..semua2 la...haha..lawok2...sory la akak,kalau saya tengah single pun belum tentu lagi saya nak tau...hehe..jual mahal la kunun2 tu..ish3


chenta is nothing tanpa awak!!!

p/s:aku di risik,tapi die still cool je..huk3

3 cElOtEh masyarakat:

princeduyong July 1, 2010 at 5:23 PM  

dia cool sebab dia tahu awak takkan terima...kan kan

kOtAk hAti July 1, 2010 at 5:43 PM  

ye2..butoi3...tapi tnjuk la ckit kejelesan...hehe..

Anonymous,  July 2, 2010 at 6:48 PM  

eeeeeeeeeeeeeeee..................kaktun dirisik......x caye tul.................

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital