u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , » kenapa perlu hipokrit!!!

kenapa perlu hipokrit!!!

hmm,tah la...aku sebenarnya tak paham dengan orang yang berada di sekeliling aku ni...bila depan aku,semua baik2 aja,kalah perempuan melayu terakhir...bak kata karam sigh walia...pijak semut pun tak mati...yang konon-konon depan aku memang baik gila..kalau depan laki,diam saja...buat-buat macam tak layan lelaki..

tapi,bila belakang aku saja,perangai yang aku kata baik tadi,semua berubah..macam stap amir selalu cakap..."kalau dapat arahan tukar,bertukar"..tiba-tiba terasa rindu gila dekat stap amir,lepas ini tak jumpa dia dah...mungkin time tauliah baru jumpa die balik..huhu

mungkin aku selalu pikir yang bukan-bukan pasal dia nih...tapi yang mengingatkan aku,dia pernah tegur aku sebab terlalu sangat tergedik2 dengan laki...selalu buat dosa kering pergi ushar laki tak tentu pasal...ok,fine..aku terima kritikan dia...aku memang perempuan yang tak berapa baik...dia baik...perempuan pojaan semua lelaki...aku tau semua itu...

bila buat kerja sama2 dekat mana2 jelah campur lelaki perempuan,dia mulalah nak beremosi,kalau boleh hujung bucu dinding itu dia nak pergi landing...diam seribu bahasa...dalam hati aku berpikir,dasar mahu mengambil perhatian semua orang...

aku tak kisah kau nak buat apa pun,kalau kau tak kutuk aku dulu,aku terima dengan hati yang terbuka.....tapi cuma satu saja...kau salah tegur aku then kau pulak yang buat benda yang sama apa yang aku buat...so,minta maaf lah kan..kalau aku selalu asyik pandang serong kat kau saja kan...sekali orang datang tegur aku buat apa,aku akan ingat setiap patah perkataan itu...then akan aku perhatikan apa yang orang tegur aku buat...so,salah banyak lah kan kalau kau terbuat benda yang sama di depan aku...

mungkin aku dah tegur kau dengan perangai kau,kau kata kau boleh berubah...tadi kau mahu mintak tolong someone pick kau kt mana2,then someone tu tak boleh pick kau,sebab ada hal,..then someone tu mintak tolong aku suruh pick kau,,..then bila aku dah siap2 semua,kau call someone tu tak jadi suruh aku amik...alasan dia sebab jauh la nak aku pergi amik kau...siap mintak maaf lagi kat aku...aku tak kisah pun...

aku tak kisah...tapi kenapa kalau someone tu tak ada hal,sure kau mintak dia amik jugak kan...ok,fine..aku nak tengok sampai bila kau nak hipokrit depan aku...

chenta is nothing tanpa awak!!!

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital