u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » » mood=happy

mood=happy

knpa hari ni semua benda nampak senyum je...

macam baby ni senyum bila dapat susu..

walaupun muka ku sangat jelek,
tapi aku tetap senyum..


sampai buah ni pun senyum balik pada aku...

kcuing yang comel,bila senyum
lagi-lagi lah nampak comel kan..

eh,sampai terlompat2 kegembiraan ni
pasai apa pulak kan...

smiley tengah smile kat aku...

yeay,dan akhirnya...
kegembiraan aku terjawab...
hari ni last aku praktikal..
segala beban kerja tidak perlu di tanggung lagi...
yeay,,terlompat pulak aku kat opis ni..naseb baek opis xmacam umah atas
orang dulu-dulu..
kalau tak,mahu runtuh opis ni..haha
alhamdulillah,2 bulan 14 hari sudah berlalu dengan jayanya...
amin..
chenta is nothing tanpa awak!!!

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital