u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » » 2nd annivessary...20082008

2nd annivessary...20082008

pejam celik,pejam celik sudah 2 tahun aku di konvocationkan sebagai pemegang diploma elektrik perhubungan universiti teknologi malaysia city campus...ceh,baru diploma..itu pun nak bangga...kah3

tanggal 20 ogos 2008 (20082008)...

walaupun ulang tahunnya dah berlalu 4 hari lepas,tapi aku nak publish gak...haha..kalau di telek di belek dan di selak betoi2,betapa tarikh tu sungguh unik dan santek...terjadi secara kebetulan...bukan kehendak kami3...


ni selepas menerima segulung diploma...
kami ini agak vengong sedikit sebab suka buat aksi
yang tak pernah terlintas di pikiran...
boleh pulak berhavoc2 di tengah2 dewan sedangkan
oarang laen tengah khusyuk menyaksikan orang laen naek ke pentas...haha
di atas adalah partner lab aku selama 2 tahun,memang gila nak mati melayan mereka2...

inilah di antara budak2 yang senget benget DDP 11 & 12...

mereka2 lagik...


family aku except kakak,abang dan adik laki aku...
even jauh nak menapak ke skudai ini,mereka sungguh gagah
menuju ke sini...
terima kasih sayang2ku semua...
sayang sangat2 sama kamu...

dari kiri:faizah@kakcik,halimatun,hajar,incik abdul halim,puan romadiah dan aqilah...

chenta is nothing tanpa awak!!!

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital