u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » » 101010...sedih

101010...sedih

tarikh dah sememangnya lawa+cantik kan..tapi tah kenapa aku rasa hari ini macam suram saja...mugkin sebab:

1) rumate ku tiada selama seminggu sebab ada program GOP(global outreach program) di taiwan
- sangat best sebab dorang boleh pergi melencong walaupun sekejab di oversea...huhu...aku pun sepatunya ada pergi ke hongkong,tetapi di sebabkan ada masalah yg berbagai-bagai,so terpaksa la aku cancel...huhu

2) bunga hatiku MIA
- kenapalah sejak 2 menjak ni susah sangat nak contact beliau..tiada sedikit ruang masa ke untuk di luangkan bersama aku..ta kisah la walau sekali seminit dalam masa sejam...ni selalu buat aku menanti dengan penuh harapan..terang terus aku memang ta suka menunggu dan di tunggu oleh seseorang..
- kalau aku mesej,sejam kemudian bru dia balas..itu pun kalau dia balas la kan...hmm
-mungkin beliau ini selalu pikir aku ini terlalu egois,kuat merajuk dan segala bagai,tapi apa yang aku mahu hanya perhatian yang tak seberapa saja dari beliau..
- mungkin aku perlu sedar bahawa banyak lagi benda yang penting dari aku untuk beliau kisahkan..ok,aku sedar dan tidak akan merungut lagi...sedarlah wahai halimatun dari mimpimu itu...pang3

3) keseorangan=sunyisepi
- rumet tiada
- member hilang tah kemana
- bosan

so,conclusion nya di sini...siapa mahu berjalan2 bersama2 aku sekarang..seriously aku memang bosan tahap gaban da ni...

rindu beliau kuat2...;(

chenta is nothing tanpa awak!!!

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital