u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , » pyjamas's party

pyjamas's party

tepat jam 1808.
satu mesej dari leftenan sarjan hartiny pun diterima.
mesejnya berbunyi begini.
salam.
anda dijemput menghadiri makan malam usahawan dibilik G-17 pada malam ini jam 2200.
tema pakaian baju tidur.
membawa jajan tambahan adalah sangat digalakkan.
sila sahkan kehadiran anda dengan menaip "on saya nak pergi" dan hantar ke nombor ini sebelum jam 2000.
datang jangan tak datang.

dan aku mengesahkan kehadiran.


ada fries.
masak sendiri.
ada garam garam bertaburan.
macam fries dekat mcD tak?
*eleh,fries saja kot*

nuget pun ada.
goreng sendiri juga.
macam nuget KFC x?
haha

nuget dengan fries dah siap masak.
semua muka monyok sebab dapat makan ini saja.
ingat dapat makan yang best best.

tadaa.suprise
domino's pizza dah sampai.
pergh,heaven gila.
first time buat delivery ni.
walaupun first time tapi berjaya.
dan last kek pun sampai.
memang banyak betul makanan.
nasib semua tetamu tak segan silu makan.
makanan habis.
tepukan yang gemuruh untuk anda semua.
makan sampai mampus.

p/s:makan pizza untuk bulan januari sudah tercapai.
next pizza bulan februari pula.
haha.makan saja kerja kamu.

p/s_1:sila terima yang saya akan skematik seketika.haha

chenta is nothing tanpa awak!!!

3 cElOtEh masyarakat:

I.s.h.u.r.a.I January 20, 2011 at 7:29 PM  

sedapnyeee makanan..
jd Lapo pulak
=)

Mknace January 20, 2011 at 7:51 PM  

:) :) :)
yummy
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

no_cha,  January 23, 2011 at 6:38 PM  

oh....sggh kekenygn....kek blueberryy.....cedap....tp nape sy x dpt mesej tu wahai kamu??

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital