u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , » ke"GUGUR"an..

ke"GUGUR"an..

aku keguguran..eh3,bukan aku sebenarnya....semalam tipon mak,tiba-tiba mak cakap kak norly gugur..kakak ipar aku,kakak norly...huhu..sedih gila..da la die cucu menantu 1st dlm family tok minah and tok wan mat zain...sedih.sedih..sad...huhu

huish,macam aku pulak yang gugurnya...yela,mana tak nya...ak dah excited gila kot bila dengar nak dapat anak buah dan bergelar mak lang secara rasminya oleh darah daging aku sendiri ni...selalunya aku dapat title mak lang untuk anak-anak kakak abang sedara sepupu sepapat aku saje tau...

sebulan sebelum ni,tiba-tiba kak norly bagitau yang dia di sahkan pregnant...haish girang sekali hati ini...pergh,excited gila minah ni...ish3..

then,tak sampai sebulan tiba-tiba dengar gugur..huhu,excited ak untuk menjadi mak lang tuh makin down..aku tak pasti pulak macam mana boleh gugur,mak kata dia terjatuh kot...itu la kak norly,buat kerja jangan yang berat2,pemakanan kena jaga,hati2,jangan "aktif" sangat...hohoho

huhu...sedih sedih sedih ok!!!kebanyakan anak 1st gugur,kemungkinan nak melekat balik tu sangat2 lah tipis...huhu..lambat lagi la jawabnya...kalau nak tnggu anak sendiri memang lah xdapet haa...lama lagi kot...

tadi cakap dekat bucuk pasal kak norly neh...ad die cakap,kalau nak tunggu la anak sendiri...haish,tunggu anak sendiri,bucuk kena masuk minang saya sekarang jugak tau...

haha...gatai sungguh, anak sapo la ni eh...anak abah and mak la neh...ish3...pape pon,aku nak ucapkan takziah...jangan bersedih-sedih yer...yang sudah berlalu,biarkan berlalu...

yang penting sekarang,aku nak ucapkan semoga berjaya kepada abang and kakak ipar aku untuk next step..hohoho..peace no war..(",)Y



gambar di snap semasa berangan macam mana la rupa baby aku n bucuk nanti kan..
haish,gatai no..kawen pon tak lagi,da pikir pasal baby...
so nonsense ok!!!

p/s:saya mau kawen lah!!!!(,")♥(",)

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital