u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » » macam hagham. . .

macam hagham. . .

argh...geram...geram..geram....babyboy aku sudah tercemar...tak suka...tak suka..suka suki dorang saja nak dok atas baby boy aku tuh...kalau hensem tak apa la jugak...ini tak,muka cam pecah rumah..ada hati nak dok...ee....Yo Yo macam hagham...GTH la lol!!!

tapi naseb baek la my sang pencinta tenangkan aku semalam...lega sudah sikit hati ini...terima kasih sang pencinta kerana berada di sisi aku selalu di kala aku suka dan duka...sayang kamu sangat2...

hati berbunga2 bila di tenangkan oleh sang pencinta....
sayang kamu sangat2 tau...


(,")♥(",)

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital