u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , , , » PENGAKUAN~~telah d nodai...

PENGAKUAN~~telah d nodai...


uish...tajuk macam gempak saja kan...d nodai tuh...
bleh menimbulkan spekulasi2 n anasir2 jahat..haha...
musti semua pikir aku macam2 kan...hohoho..
sebenarnya aku nak wat pengakuan kat semua orang,
hati n perasaan aku sekarang telah d nodai oleh
seseorang yang aku amat2 sayang...

mungkin dulu aku xnampak betapa ikhlas
n tulusnya kasih sayang die pada ku...
mungkin dulu aku anggap die sebagai ttm sahaja,
tapi kitorang sangat2 lah mesra,sampai semua orang cakap2 yang die my boyfi..
memang die my boyfi pun...
aku pun layankan saja....hah,puas hti korang...

ada satu masa tu,aku dapat tau yang die kua
ngan pompuan laen..
time tuh memang perasaan cemburu geram semua ada...
aku kecewa ngan die,kenapa die
xpenah nak bagitau aku die nak kua ngan siapa,
nak g mana2 ke...huhu...

ak sedih gila2 yang teramat sangat...
sampai nak wat apa2 pun xada mood..
tiba2 terasa air panas mengalir kat pipi aku..
macam frust teruk gila saja aku ni..
tapi bila aku pikir2 balik,aku ni sapa bagi dia,aku bukan gf dia,
dia nak bagitau ke mana die nak g,ngan sape die nk kua...
ok,fine..
aku hanya mampu memendam saja..

itu dulu,tapi sekarang aku dah buktikan segala2nyer pada die...
aku amat2 sayang die,..
aku da wat keputusan,aku pilih die...
akhir n lastly nya aku bersama die...
sekarang ni aku da semakin parah,setiap hari,
setiap jam,setiap mnit,setiap saat aku merindui die sangat2...
da nak masuk 3minggu aku xjumpa die...
da la sorang dok kat kutub utara,sorang dok kat kutub selatan...
huhu...tabahkan hatiku ni menempuh
segala perasaan yang timbul terhadap die...

makin lama,perasaan sayang aku terhadap die semakin menebal..
rindu aku lagi la xterkata..
kalau sehari xdapat msg die,hidup aku xtenteram..huhu
mungkin die rimas aku camni..
tapi nak wat camne,da memang aku camni..

tq der,sebab terima diri ni yang xseberapa,
banyak kekurangan,xsesempurna orang lain..
xseshantek cam orang laen,
golap pulak tuh..huhu
tapi aku bersyukur kerna awak terima diri ni seadanya..
masheh der,saya sayang awak sangat2 tyg..
xsabar nak tunggu next date kite..
cepatlahh masa berlalu!!

C=Chenta
I=is
N=nothing
T=tanpa
A=awak tyg..\(*0*)/

hah,tibe2 rasa cam nak tepek muka je kat sini sat,mencapap cikit..heheh
(snap pas habis prade kat markas,golap sungguh,
anok sapo la ni eh)

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital