u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , , » steamboat & grill cottage

steamboat & grill cottage

ok.sekarang dah ada port baru.
dulu selalu dok kunjung rawa steamboat saja.
*selalu kah?baru dua kali saja*
sekarang tak payah nak menapak jauh jauh.
*yang ini pun jauh juga*
dia punya owner pun melayu.
gerenti halal punya.

so,nak makan tu tiada perasaan was was lagi ok.
tapi dia punya makanan bagai tak banyak pilihan.
tapi tak kisah.
janji boleh makan sepuas puasnya.

mari layan sama sama.

ini baru first ambil makanan.
tak meriah lagi.
sebab baru dua manusia join.
mungkin sikap malu plus segan itu melekat lagi.

sifat malu plus segan makin lama makin pupus.
makanan makin bertambah.
di sebabkan dua manusia lagi join.

paling banyak amik daging.
seriously memang sijibik macam sate panggang.
cicah dengan sos black pepper pulak.
memang masyuk.
sampai tiga kali tambah sos.
orang lain guna piring leper saja.
kami guna mangkuk besar.haha
yang best.
pakcik owner ni siap masakkan untuk kami.
kesian sangat kah kami ni.
macam family outing pulak.

inilah kenderaan yang kami gunakan.
satu motor pinjam.
dan satu motor kapcai siapa tah.
lepak di tempat gelap.
sambil makan aiskrim potong lima batang.
gila tamak.ohho
sperma sperma sedang bebas berterbangan.
opps.lapan belas sx.
*kanak kanak bawah umur tak di galakkan membaca entry ini.
kalau nak baca pun ok juga.sekian*
ni time sesat tak jumpa kedai.
lepak dulu tengok orang main layang layang.
ingatkan dah sampai muzium layang layang.
rupanya dusta belaka.

ok.tentatif sem ni sudah full.
tunggu sem depan pula.

chenta is nothing tanpa awak!!!

4 cElOtEh masyarakat:

no_cha,  December 3, 2010 at 11:51 PM  

hahaha..byk tul jumpa sperma b'terbangan di udara aritu.....windu dagingnyer..bilekah blh kite makan ag...??

no_cha,  December 4, 2010 at 1:34 AM  

oh kena menabung byk2 tuk sem depan..tanamkn azam..steamboat dan donutku..hahahah

kOtAk hAti December 4, 2010 at 8:57 AM  

silalah menabung yer.
mcm2 actvt akn d buat.
xjoin rugi.ohho

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital