u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , » sambut hari tua bersama orang2 muda

sambut hari tua bersama orang2 muda

wah.buat julung kalinya.
pertama dan terakhir kalinya aku di sambut oleh skuad2 palapes.
memang tak menyangka langsung.

masa malam kejadian.
lepas rollcall,mereka sibuk2 nak buat meeting.
aku ingat meeting apa la kan.
dah lama tunggu,sehelai sehelai datang.
dah mengantuk tahap gaban.
aku terfikir,meeting apakah ini.
semua orang tak punctual langsung.

itu tak kisah la.
dah paham dah.
memang tradisi turun temurun.
tiba tiba ada kek datang.
aku macam tak expect apa apa la.
sebab bufday aku lagi 2 hari.

so,memang bukan aku punya kek la kan.
then mereka pun menyanyi la.
ada nama aku dengan rozzy.

pergh,time tu memang terharu gila kot.
first time celebrate dengan budak palapes.
concern juga mereka dekat aku.
terima kasih skot.

kek dia sedap.
siap ada mashmello.
*betoi ka aku eja ni*
kek choc moist,ada aiskrim lak.
memang layan.

haa,ni la kek nya.
siap mention tu baibai zaman muda.
so,terimalah hakikat yang kau tu sudah tua.tsk tsk

ermm,sedap.
nanti nak beli kek ni la.
sambut hari tua bersama orang tua.
tapi makan sorang pun boleh habis.

ni hadiah yang mereka bagi.
patung di depan itu sahaja.
tidak termasuk cawan KFC tu.
cute sangat.
yang slacknya ianya objek berwarna pink.
tak minat langsung.
*bersyukurlah dah orang bagi*
okok.aku terima nikahnya.
eh2,aku terima seadanya.

dah tak ada idea nak merapu.
so sekian terima kasih.bai

chenta is nothing tanpa awak!!!

2 cElOtEh masyarakat:

kOtAk hAti January 4, 2011 at 2:07 PM  

boleh2.amik la.
tak sentuh pn lgi tu.:P

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital