u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » » tiga hari lagi

tiga hari lagi

tanggal enam haribulan disember tahun dua ribu sepuluh.
kami,batch sembilan belas akan mengharungi detik detik kementalan.
*pergh.macam seri paduka baginda bagi pengumuman pula*

argh.malas nak skema skema bagai ni.
annual camp akan menjelma.
mental di situ.
mesti kena hell berbagai bagai.
penat.letih.tak bermaya.
semua ada.
macam macam ada.
dan muka aku akan hitam legam kembali.
*bontot belanga lagi mulia kot*


barisan barisan pakwe dan makwe masing masing.
kena jaga bagai minyak yang penuh.
*betoi ka.taram sajalah labu*

nanti akan ada exam.
malas betul nak study.
nak gagal kau tak payah study la.
habis cerita.
nope nope.
aku tak mahu mengulang.
cukup la seksa tiga tahun.
cuti semester pun di korbankan.
nasib badan.

dan bersedialah mental dan fizikal.
akan jumpa berbagai bagai hell dari yo yo yang macam c*l*k*
ya Allah.kuatkan lah semangat hambaMu ini.
amin
dan dapat make up free.
berwarna warni lagi tu.
dan yang paling penting dia kalis youvee tau.
kalau duduk tengah panas.
sure muka tak jadi sunburn.
tapi agak berminyak sedikit.
harap maklum.

akhir sekali.
kena prepare untuk fasa medan.
kali ini task kami pengunduran dan pertahanan.
kena gali kubu sendiri.
*bukan gali kubur sendiri*
agak mental bila dapat senjata bantuan.
sebab kubunya agak besar berbanding kubu persendirian.
sekian.di laporkan dari markas palapes M empat puluh empat.
baibai

chenta is nothing tanpa awak!!!

4 cElOtEh masyarakat:

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ December 3, 2010 at 4:16 PM  

wah..wah..
konpem kental neyh!



btw...

visit n do folo me yeah?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Anonymous,  December 3, 2010 at 11:54 PM  

all de best..selamat berjaya saya ucapkn dr budak depan bilek..hehehehe..jumpa di fasa medan...

kOtAk hAti December 3, 2010 at 11:59 PM  

ctiey:xad kental mana pun.
lemak bersepah je ni.uhu

budak bilik depan.sungguh xaci.sy dh mental.bagaimana nak stat ni.uhuh
dan jgn lupa esk koi 9 yer

Anonymous,  December 4, 2010 at 1:33 AM  

baek....dr dak depan bilek...

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital