u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , , » gambar. .picture. .

gambar. .picture. .


huhu...hari ini tak tahu nak buat entry apa...blank sudah otak aku gara-gara bos sudah pulang..haish,hidup aku semakin busy,..hahah..busy la sangat kan...huhu..tadi pagi-pagi saja gedik-gedik pergi tengok-tengok gambar dulu...

dah lah tengah kemaruk rindu sama itu sang pencinta...rindu sangat-sangat...sudah sebulan lebih tak ketemu dia...kalau boleh mahu saja aku jerit satu mutiara rini yang aku sangat-sangatlah rindu sangat kat sang pencinta...huhu..parah sudah minah ni...ish3


haa,gambar first yang aku view adalah gambar ini...
maknanya di sini aku sangat-sangatlah rindu dan cinta sangat pada sang pencinta...
bila mahu ketemu ni...huhu

gambar masa dulu berpoya-poya dengan kakakku di sunway lagoon...
semua berpakaian merah..
macam geng pemberontak baju merah di thailand..
tapi kami tak termasuk ok!!



bunga bunga bunga...huhu..

of course la he loves me so much...;)

strawberi...haish,sangat-sangat teringin nak pergi kebun dia...
nak pergi petik buah itu sendiri..
nak pergi cicah buah ni dengan coklat...huhu
sedap sedap sedap ok...

buah feveret aku...huhu
kalau aku dapat buah rambutan macam di atas..
aku bersyukur gila gila gila...
setiap masa aku makan pun aku tak kisah..

haa,buah rokam...ni kalau cicah dengan sambal...
pergh sedap...
dulu masa kecik-kecik pas mengaji sanggup buat muka tak malu
pergi mintak kat tok long
sebab nak makan buah ni..

benarkah buah pelam ni sebesar itu...
hoho..aku pun tak tahu sebab gambar ni belas ihsan
dari pokcik-pokcik google..
aku ambil sajo..

haaa,buah namnam..ada yang panggil buah katak puru..
macam-macam haa nama..tapi sedap..
dulu masa duduk rumah lama sanggup berebut dengan jiran sebelah
bila dah berbuah...haha..lawok lawok..
pelik betoi...buah apa pon aku tak tau...
siap ada muka orang tu...
kalau bagi aku makan free pun aku tak sanggup makan...
ni aku ambil kat google..

buah cermai...cicah sedap...buat jeruk lagi sedap...

cookies..aku suka angle masa dia tangkap
gambar ni...
tiba-tiba suka pulak ambil-ambil gambar ni..

bunga apa ek...huhu

love never fails..
tak kira apa pun yang berlaku
aku tetap bersama mu sayang...
mudah-mudahan jodoh aku dengan sang pencinta
berpanjangan...amin..;)

suka juga tengok gambar ni..pandai
siapa yang ambil ni...
saya budak baru belajar..;)

love=cinta
maksudnya...
chenta is nothing tanpa awak sang pencinta...
hati ku berbunga-bunga sekarang..;)

chenta is nothing tanpa awak!!!

(,")♥(",)

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital