u l o v e m e n o w. Powered by Blogger.
Home » , » homemade choc...terliur aku...

homemade choc...terliur aku...

pergh...cakap saja pasal choc...siapa yang tak suka kan...kalau ada siapa yang tak makan mari sini bagi tahu aku...aku nak suruh dia beli choc then bagi kat aku...aku boleh tolong makankan..heheh...merapu meraban pulak aku pagi-pagi ni...

haa,dekat sini aku nak promote choc...sedap wo(padahal aku tak merasa lagi)..tapi bukan aku yang buat lah kan..choc ni akak sedara aku yang buat...dia dok dekat shah alam...

siapa-siapa yang mahu menempah ke apa ke kan...silalah melawat ke fb dia...

Norazlina Abdul Rahman... siapa siapa yang tengok choc dia mesti terliur wa cakap lu der...ni aku ada attach serba sedikit gambar choc tu...mari kita mencuci mata sat..;)




haa,ni choc bentuk rose..
couple-couple yang sedang hangat bercinta di luar sana
bolehlah beli untuk bf/gf korang...
gerenti cair...;)

a bermaksud awak..
saya sayang awak..

haa,tengok siap ad box lagi tu...
macam jual kat supermarket tu kan...
tapi ni segar dari rumah babe...

bentuk love pun ada...
siap ada tulisan i love u lagi tu...
i loike...

ni kalau siapa yang nak naek pelamin tu
boleh la guna ni untuk doorgift kan...
kan senang tak perlu pikir apa nak bagi kan..

bermacam-macam bentuk dan warna...

wah..bentuk love..siap ada tulisan lagi tu

bentuk bunga matahari pun ada...mai3

bunga rose lagi..ada warna pink..
pada cewek cewek yang suka pink tu..apa lagi

choc yang ada tulisan..
boleh ikot suka korang nak huruf apa atas choc tu..
sesuai bagi untuk yang tersayang...

cinta is nothing tanpa awak!!!

p/s::nak bagi dekat bucuk jugak lah...ngeee

(,")♥(",)

0 cElOtEh masyarakat:

Post a Comment

mari melabel

wanita (14) kasih (13) pedoman (13) kawan (11) mak ku syg (11) peringatan (11) sayang (11) cinta (9) makan2 (9) danial (8) LuRve (7) kawen (7) jalan2 (6) renungan (5) UtmSkudai (4) geram (4) kawen... (3) BKN 4284 (2) abah (2) atuk... (2) huhu (2) klakar (2) lelaki (2) palapes (2) perasaan (2) ramdhan (2) raya (2) rindu (2) tag (2) tensen (2) 28032010 (1) HIV (1) Rasulullah s.a.w (1) about 2 years ago.. (1) admire (1) anak (1) aurat (1) baby (1) besaQ (1) cikgu (1) comel (1) contest (1) dongeng (1) dot (1) esaimen (1) family (1) gemuk (1) gugur (1) hampir2 (1) hariTua (1) hipokrit (1) impian (1) jodoh (1) keliru (1) kiamat (1) konvo (1) kuciwa seketika... (1) mandi (1) mati (1) murtad (1) naseb2 (1) panduan (1) pantun (1) risik (1) rumah (1) rumate... (1) senyum (1) stalker (1) tunang (1) udang (1) ungu (1) wasiat (1)

cHUrpcHUrp

There was an error in this gadget

l o v e m e o r n o t

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital